Om oss

VKC ble i utgangspunktet stiftet som en komplementør til regnskapsbyrået ADB Regnskap AS. Selskapet startet med en håndfull klienter, alle med det til felles at de var opptatt av å bevare gode kunder, selv gjennom tider hvor betaling til forfall var problematisk. Vi oppdaget fort at det ikke bare var viktig for kundene å få pengene raskt på konto, men også at kundene deres var fornøyd med behandling de fikk av oss.

Det er ikke bare små og mellomstore bedrifter som kan høste fortjeneste av å benytte inkassobyråer som har som målsetning å sikre varige, gode kundeforhold. De fleste bransjer er i dag svært konkurranseutsatt, noe som gjør at man i større utstrekning prøver å fri til de samme kundene med produkter og tjenester som blir likere og likere hverandre. Verdien av et godt rykte har vært velkjent i markedsføringslitteraturen lenge, men mindre fokusert på i regnskap-, og økonomifagene.

Vi i VK Credit har lang erfaring fra både inkassobransjen og fra regnskap og økonomi forøvrig. Dette gjør at vi har en genuin forståelse for konkurranseutsatte selskapers erfaringer og holdninger rundt fakturering og inkassoarbeid, spesielt med fokus på riktig kundebehandling. Det legges også sterke føringer på hvordan VK Credit skal rapportere innbetalinger og utgifter til sine kunder, da med spesielt fokus på at mange benytter seg av eksterne regnskapsførere som ønsker oversiktlige løsninger.

Send oss en henvendelse!

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: